2022/23

Vsi učenci OŠ Komenda Moste so uporabniki učbeniškega sklada OŠ Komenda Moste, zato si brezplačno izposodijo vse učbenike za šolsko leto 2022/23. Stroške izposoje učbenikov krije MIZŠ. 

Bodoči učenci 6.-9. razreda izposojene učbenike prejmejo junija ob vračilu izposojenih učbenikov za šol. 2021/22. Učenci 4. in 5. razreda učbenike prejmejo v prvem tednu pouka (september 2022).

Učenci 1., 2. in 3. razreda septembra v šoli brezplačno prejmejo tudi delovne zvezke, katerih stroške nakupa krije MIZŠ.

Seznam vseh delovnih zvezkov, ki jih kupite starši, je potrdil Svet staršev OŠ Komenda Moste. V šolskem letu 2022/23 bodo učenci uporabljali učbenike, del. zvezke, učna gradiva in potrebščine, ki so navedeni v spodnjih seznamih:

Delovne zvezke in potrebščine kupite starši (navedene so v zgornjih seznamih). Za učence 1., 2. in 3. razredov kupite le potrebščine.

Delovne zvezke in potrebščine kupite v knjigarnah ali preko spleta. Različni ponudniki so svoje ponudbe poslali v šolo. Ogledate si jih lahko na spodnjih povezavah. Za pravilnost podatkov na naročilnicah zunanjih ponudnikov ne odgovarjamo.

Nakup delovnih zvezkov in potrebščin je NEODVISEN od šole. Opravite ga SAMI pri  ponudniku, ki ga izberete. Lokalni ponudniki (po abecednem vrstnem redu) so za vas pripravili spodnje ponudbe in spletne naročilnice:

(Visited 1.029 times, 1 visits today)