Vedno hitreje se nam približuje konec šolskega leta, zato se bo s 15. junijem začelo vračanje izposojenih učbenikov v Komendi za učence od 5. do 8. razreda.

Izposojevalci morajo vrniti obnovljene (z urejenimi in zaščitenimi platnicami, spoji med knj. blokom in platnicami ter utrjenimi knj. hrbti, strgane strani je potrebno zalepiti, zapiske pobrisati …) in odvite učbenike.

Koliko in katere učbenike je potrebno vrniti, si lahko pogledate na tej povezavi.

Če boste predčasno zaključili s poukom, je potrebno pred še odhodom poskrbeti za vračilo izposojenih učbenikov – navodila za predčasno vračanje.

Vračanja bodo potekala po dogovorjenem urniku. Učenci na svoj termin vrnejo celotni komplet izposojenih učbenikov in si hkrati izposodijo komplet učbenikov za naslednje šolsko leto. Zamudniki, ki bodo zamudili predvideni termin, me bodo morali po njem poiskati pred ali po pouku, vmes vračilo zanje ne bo možno – zaradi same organizacije vračanja in mojega pouka.

Knjižničarka učencem teden dni pred vračanjem učbenikov pojasni, kako bo vračanje potekalo in jih spomni na dolžnosti uporabnikov učbeniškega sklada pred vrnitvijo izposojenih učbenikov – navodila pred vračanjem.

9. razredi petek, 9. 6. 2023.

8. razredi v torek, 13. 6. 2023.

7. razredi v petek, 16. 6. 2023.

6. razredi v ponedeljek, 19. 6. 2023.

5. razredi v torek, 20. 6. 2023.

(Visited 40 times, 1 visits today)